New Forest Access Forum Agenda – Meeting 33

9:30 Meeting Starts (Tea/coffee available from 9:15)

Monday 9 September 2013: 9.30am-1:00pm Fordingbridge Town Council, 63 High Street, Fordingbridge, SP6 1AS

1	Apologies, minutes of last meeting	Admin.	5 mins	9:30
2	Matters arising (list attached)	Information	10 mins	9:35
3	Brief update on NFAF Support Officer – David Illsley	Information	5 mins	9:45
4	Officer's report – Cath Hart (paper 33/1)	Action	15 mins	9:50
5	MENE – Eric Clarke, Wilts CAF (paper 33/2) The paper covers the national findings of this annual survey; Eric will interpret the local findings and explain how his LAF have used these to ensure funding for access.	Information/ Discussion	50 mins	10:05
6	Hampshire County Council update – Sam Jones	Information	10 mins	10:55
	Coffee/Tea 11:00 - 11:20			
7	Department for Transport cycling funding & LSTF – David Illsley (paper 33/3)	Information	15 mins	11:20
8	Recreation Management Strategy Working Group – Alastair Duncan (paper 33/4)	Information	20 mins	11:35
9	Cycling Codes of Conduct – Peter Walsh (paper 33/5)	Information/	10 mins	11:55
10	Forestry Commission update – Gary North	Discussion Information	10 mins	12:05

Reports from representatives
Small Grants Scheme – Joan Cundill (paper 33/6)

Hythe Ferry consultation – Joan Cundill (paper 33/7)

 Hampshire Countryside Access Forum – Heather Gould (paper 33/8)

• Wiltshire CAF – Ruth Croker (paper 33/9)

12 New Milton Long Meadow – Alastair Duncan & Gordon Garrett Discussion 10 mins 12:25

Information 10 mins 12:15

13 AOB / Items for next meeting Discussion 5 mins 12:30

13:00 Close

11

Next Meeting: 2 December - Lyndhurst Community Centre



